Τι συμβαίνει όταν πωλείτε ένα αντικείμενο;

Όταν πωλείτε ένα αντικείμενο λαμβάνεται ένα email που περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες για την πώληση (στοιχείο, αγοραστής, μέθοδος πληρωμής κ.λπ.). Η ποσότητα προϊόντος μειώνεται κατά τον αριθμό που πωλήθηκε, και το προϊόν θα εμφανιστεί στα πουληθέντα προϊόντα καταστήματός σας. Εάν αποδεχτείτε την πώληση,το σύστημα την θεωρεί επιτυχημένη και είναι πλέον στην δικαιοδοσία σας να ολοκληρώσετε την πώληση εξω απο το σύστημα σε συνενόηση με τον αγοράστή.

Τι γίνεται αν έχω πολλά μεγέθη / παραλλαγές του ίδιου στοιχείου;

Προς το παρόν, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστές καταχωρήσεις για κάθε στοιχείο. Εργαζόμαστε για έναν τρόπο ωστε να μπορείτε να πουλήσετε παραλλαγές σε ένα αντικείμενο μέσα σε μια ενιαία λίστα και να υπάρξει χρέωση για κάθε μια απο αυτές

Τι είναι ένα κατάστημα;

Κάθε πωλητής στο bazarda παίρνει τα δικό του χωρίς χρέωση, που βρίσκεται στο storename.bazarda.gr ή στο bazarda.gr/storename. Αυτό το link μπορείτε να το μοιραστείτε με ευκολία να κατευθύνετε τους ανθρώπους στα αντικείμενα σας για πώληση. Κάθε στοιχείο που καταχωρείτε θα εμφανίζεται αυτόματα στο κατάστημά σας, εκτός από την κατηγορία που ανήκει.
Επίσης το κάθε κατάστημα στο bazarda είναι ένα group με ένα διαχειριστή. Ως τέτοιο μπορεί να έχει μέλη που ενημερωνονται για κάθε νέα ανάρτηση στο κατάστημα, σελίδα επικοινωνίας με το διαχειριστή του group, αναρτήσεις προσβάσημες μόνο απο τα μέλη του group, blog που μπορουν να αρθρογραφούν τα μέλη του blog κ.α (Σημ. κάποιες απο τις παραπάνω λειτουργίες βρίσκονται σε δοκιμαστικό σταδιο και δεν είναι ακόμη προσβάσιμες στους χρήστες)

Ποια αντικείμενα δεν μπορώ να πουλήσω στο Bazarda;

Ό,τι είναι μαζικής παραγωγής. Ναι, μερικές από αυτά τα αντικείμενα μπορεί να έχουν γίνει με το χέρι, αλλά δεν έγιναν με το σωστό πνεύμα. Τα αντικείμενα αυτά θα διαγράφονται απο τους διαχειριστές του bazarda και δεν θα υπάρχει χρέωση γι αυτά

Τι αντικείμενα μπορώ να πουλήσω στο Bazarda;

Μπορείτε να πωλήσετε οτιδήποτε είναι χειροποίητο! Δηλαδή κάτι που είναι δημιουργημένο εξαρχής στο χέρι αλλα και κάτι που είναι συναρμολογιμένο στο χέρι αλλα ακόμη και κατι που είναι βιομηχανικό αλλα έχει υποστεί επεξεργασία απο χειροτέχνη (για παράδειγμα ενα stensil σε ενα t-shirt). Με λίγα λόγια μπορείτε να πουλήσετε στο bazarda οτι έχει δεχθεί εστω και κατ' ελαχιστον την αγάπη ενός ανθρώπου και όχι την ψυχρή λογική μιας μηχανής. Τέλος στο bazarda επιτρέπουμε την πώληση βιομηχανικών κοματιών στην κατηγορία των vintage μιας και τέτοια κομμάτια είναι δυσέυρετα και εχουν υποστεί τουλαχιστον την φροντήδα ενος ανθρώπου για να διατηρηθούν στο χρόνο.

Σημ.
Στο bazarda εχετε δικαιωμα να πουλήσετε καινουρια και μεταχειρισμένα κομματια με την ανάλογη επισυμανση προς τον αγοραστή.

Πώς μπορώ χρεωθω για τις χρεώσεις που σχετίζονται με το Bazarda;

Κατά την προαγωγή σας ως πωλητής στο bazarda, σας ζητούμε να επιλέξετε τον τρόπο χρέωση σας απο το Bazarda ανάμεσα σε πληρωμή μέσω Paypal ή πιστωτική κάρτα. Στο τέλος κάθε ημερολογιακού μήνα το bazarda εκδίδει για κάθε πωλητή μια ηλεκτρονική χρέωση για τις υπηρεσίες του προηγούμενου μήνα που ο πωλητης επιλέγει έως τις 10 του επόμενου μήνα αν θα χρεωθεί η όχι( η άρνηση πληρωμής επιφέρει την άμμεση κατάργηση του λογαριασμού του πωλητή) .Στο τέλος του κάθε μήνα με την ολοκλήρωση της πληρωμής θα σας στείλουμε ένα τιμολόγιο λεπτομερώς με όλες τις υπηρεσίες

Πόσο κοστίζει η ανάρτηση και η πώληση αντικείμενων στο Bazarda;

Τα τέλη που καταβάλει ο πωλητής στο Bazarda υφήσταντε για την διάθεση ενός προϊόντος στο Βazarda (δεν υπάρχει χρέωση για επιπλέον απόθεμα του ίδιου προϊόντος) και ανέρχονται στα 0,50 Ευρώ/μήνα για κάθε προϊόν.Επίσης το Bazarda δεν επιβάλει καμία ποσοστιαία χρέωση για την πώληση του κάθε προϊόντος.
Το Bazarda διατειρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμώση την τιμολογιακή του πολιτική αφου προηγουμένως έχει ενημερώσει τους πωλητές του σε διαστημα πλέον του ενος μηνός.

Ποιος μπορεί να είναι πωλητής;

Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών μπορεί να είναι ένας πωλητής στο Bazarda. Αν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να το κάνετε με την άδεια του (και υπό την καθοδήγηση του) κηδεμώνα σας.

Πόσο κοστίζει για να γίνεις πωλητής στο Bazarda;

Η εγγραφή πωλητή στο bazarda είναι Δωρεαν. Κάθε πωλητής παίρνει επίσης το δικό του κατάστημα δωρεάν, με διέυθυνση της μορφής www.bazarda.gr/store/name ή name.bazarda.gr

Μπορώ να αλλάξω το username μου;

Όχι, δεν είναι δυνατόν να αλλάξει το username σας.Εάν υπάρχει κάποια ακραία περίσταση που απαιτεί από εσάς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας, στείλτε μας ένα email και θα το επεξεργαστούμε.

Ξέχασα τον κωδικό μου, τι πρέπει να κάνω;

Πηγαίνετε στην οθόνη σύνδεσης (κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο πάνω δεξιά), κάντε κλικ στο σύνδεσμο που λέει "Ξεχάσατε τον κωδικό σας;" και ακολουθήστε τις οδηγίες για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πώς μπορώ να αναφέρω ενα χρήστη ως προς την συναλαγή ή την παραβίαση των όρων χρήσης του bazarda;

Eως ότου όλοκληρωσουμε ένα σύστημα αναφορών στο Bazarda μπορείτε να στείλετε ένα email στο abuse@bazarda.g. Παίρνουμε όλα αυτά τα θέματα με σοβαρότητα και ενεργούμε ταχέως

Έχω μια ιδέα για να γινει καλύτερο το Bazarda!

Ακριβώς αυτό θέλουμε απο όλους τους φίλους του bazarda. Να μας δίνουν τις ιδεες τους τα προβληματα τους και τις παρατηρήσεις τους για να γίνουμε καλύτεροι. Μπορείτε να μας πείτε τις ιδέες σας στο mail info@bazarda.gr

Τι είναι οι ετικέτες; πώς λειτουργούν;

Οι ετικέτες είναι λέξεις-κλειδιά.Σε κάθε προϊόν μπορείτε να προσθέσεται έως 10 λέξεις κλειδιά όπως για παράδειγμα τα υλικά κατασκευής του προϊόντως ώστε αυτός που επιλέγει ένα προϊόν να μπορεί να δεί παραπλήσια προϊόντα με τις ίδιες λέξεις κλειδιά καθώς και να αναζητήσει προϊόντα με βάση τις λέξεις κλειδιά τους.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω την αγορά και πώληση στο BAZARDA;

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο Βazarda ακόμη και χωρίς την δημιουργεία λογαρισμού. Σε κανένα στάδιο το Bazarda δεν σας ζητάει προσωπικά δεδομένα και αριθμούς πιστωτικών καρτών. Απλά απαιτήτε να δώσετε τα στοιχεία σας στον πωλητή κατα την έξοδο για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία. Τα στοιχεία σας γνωστοποιούντε μόνο στον πωλητή του προϊόντος και σε κανέναν άλλο.
Για να γίνεται πωλητής στο Βazarda θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει λογαρισμό στο κατάστημα και να συμπληρώσετε την αίτηση λογαριασμόυ πωλητή κάνοντας αίτηση λογαρισμού πωλητή σημαίνει οτι έχετε διαβασει και αποδεχεστε τους όρους χρήσης του Bazarda.Δεδομένου ότι το Bazarda είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου, όλοι οι αγοραστές και οι πωλητές πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 18 (ή έχουν τη γονική άδεια).